Eesti Arstide Liidu esimene aiapidu

Hea liige!

Oled oodatud Eesti Arstide Liidu 100. juubelile pühendatud arstkonna ühisele aiapeole, mis toimub 21. augustil Tartus, Pepleri 32 Arstide Liidu maja hoovis.

Uksed avatakse kell 16.00, pidulikud avasõnad kell 17.00. Teid ootab elav muusika mitme kollektiivi poolt, sh astuvad lavale musikaalsed kolleegid meie endi seast. Saame teada põnevaid seiku meie ühisest ajaloost, lisaks paneme oma teadmised ja oskused proovile meeskonna väljakutsetes. Kohapeal ootab teid ka fotonurk. Sündmust jäädvustavad fotograafid ja valmib ka video.

 

Kõige olulisem, mis teid aga sel päeval Pepleri 32 tagahoovis ees ootab, on suurepärane seltskond, mille loote teie! Tänu teile on meil võimalus ja põhjus tähistada 100. juubelit. Ühisele rõõmupeole olete oodatud koos oma perega (koos elukaaslase/abikaasa ja/või lastega). Lastele on aiapeol avatud oma ala, kus leidub mõnus mängutelk, batuut ja inimesed, kes lastele lõbusaid tegevusi pakuvad ja neil silma peal hoiavad. Piletihinna sees on tervitusjook, rikkalik suupistevalik ja pidulik juubelitort.

 

Lisaks on peole üles seatud kokteilibaar, kus igaüks saab omale meelepärase joogi tellida. Siinkohal täpsustame, et aiapidu on alkoholivaba üritus, kuna tegemist on kogupereüritusega. Kokteilibaaris leiate nii tuntud kokteilid alkoholivabas versioonis kui ka üllatusi.  Peo lõpp kell 23.00.

 

 

Pidu toimub iga ilmaga, oleme valmistunud erinevateks ilmastikuoludeks. 

 

Kohtumiseni Eesti Arstide Liidu päris esimesel aiapeol!

Teid ootavad

Tartu Arstide Liit

Eesti Nooremarstide Ühendus

Eesti Arstiteadusüliõpilaste Selts

Eesti Arstide Liit

Registreerumise järel saadetakse teile arve 2 tööpäeva jooksul. Registreerumine loetakse kinnitatuks pärast arve tasumist.